För tidsbeställning eller gratis rådgivning:

031-715 64 91 eller 070-66 88 333

Vardagar, kl. 09:00 – 19:00
Lördag-söndag, kl. 10:00 – 15:00

Överlåtelsebesiktning
Överlåtelsebesiktningar som utförs av BMI Besiktning & Värdering, omfattar hela fastigheten och tar normalt 2-3 timmar att utföra, allt beroende på husets kondition.Detta är värdefulla timmar för en köpare som vill ha professionell hjälp att bedöma om man skall köpa eller inte köpa, så räkna gärna med en halv dag för detta ändamålet.

Dessutom rekommenderar vi att både köparen och säljaren är närvarande under besiktningen. Tiden är ju ofta av betydelse för köparen, och om köparen är närvarande, får han direkt efter besiktningen en god uppfattning om husets kondition. Han kan därmed snabbt avgöra om han vill fortsätta affären, eller dra sig ur.Ett besiktningsutlåtande skickas till uppdragsgivaren så snart som möjligt efter besiktningen.

En besiktning som är utförd av BMI Besiktning & Värdering, kommer att spara både pengar och personliga uppoffringar efter köpet. Välkommen till en trygg affär.

Säljaren är skyldig att uppge fastighetens kondition, samtidigt som köparen har eget ansvar att kontrollera fastigheten före ett eventuellt köp. Om köparen underlåter att kontrollera huset ordentligt, så riskerar han att mista sin ”reklamationsrätt”.